Liten stuga i vacker miljö

Hos oss kan du bo alla nätter hela året. Stugan är utrustad för fyra personer, men funkar bäst för en eller två. Det finns dusch och toalett samt ett litet pentry.

Pris: En person 540 kr, två personer 630 kr, tre personer 760kr, fyra personer 850 kr. I priset ingår inte sänglinne och städning, men kan beställas efter överenskommelse. 

Vi sorterar våra sopor, instruktion finns i huspärmen.

Stugan utvändigt

Stugan ligger i vår trädgård, dock lite avskilt. Vid vackert väder kan du sitta ute och äta både frukost och kvällsmat. Flytta möblerna till sol eller skugga, allt efter eget önskemål. Du får gärna grilla, men tag gärna med egen grill. Det finns en hållare att fästa ev. hund vid

Stugan invändigt

Det finns dusch och toalett samt ett litet pentry. På bottenvåning finns en bäddsoffa, som kan fällas ut till en dubbelbädd, 140 cm. På sovloftet finns en dubbel resårmadrass, 180 x 200 cm. Sovloftet kan uppfattas som trångt av en del, medan andra upplever det riktigt mysigt. Trappstegen upp är lite brant med smala steg, men helt OK. Rökning inomhus är inte tillåten, men du får gärna ta med ditt husdjur. Städningen sköter du innan du åker

Boka stugan

Ring, maila eller använd kontaktsidan för att boka stugan. Sänglinne och handdukar ingår inte i priset, men kan hyras till en kostnad av 100 kr p.p. Städning kostar 300 kr.